By: Zura Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-Sep-2008 01:10 Email | Share | | Bookmark

Tag dari Bro Rozzan kiter... x sangka plak.... BR kiter tu sudi jugak singgah dan pass kan gambo smiley tu... Nak pass ke saper erk ....

as usual... my dearie frenzz.. kak nina ... ej ...to be continue....


Thursday, 28-Aug-2008 06:26 Email | Share | | Bookmark

 
 
Salam Ramadhan untuk semua,
Sedikit coretan luahan rasa gembira untuk dikongsi bersama kawan2 di fp... kali ini dpt juga zura memiliki sebuah mesin mixer heavy duty... x dak laa besar sgt.. zura amik yg 10liter... tp brand china punyer... bukannyer terror sgt baking ni.. tp nk juga ada sebijik mixer ni... boleh jugak buat2 roti kan... ...


Yang ini pula... pemberian teristimewa dari kak nina dan EJ... kata mereka sempena anniversary zura aritu... aduhai... tak terucap kata2 untuk mereka.. hanya syukur dan berdoa moga kalian berdua murah rezeki selalu... mulia betol hati kalian berdua.... x terbalas budi zura kepada kalian... .... Diriku x kan melupakan persahabatan yang terjalin ini walaupon tanpa pertemuan mata ke mata...


Thursday, 28-Aug-2008 06:24 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT BERPUASA...



Monday, 25-Aug-2008 01:25 Email | Share | | Bookmark

 
 
Ni entry lama... masa wat sambutan harijadi mak zura.... 18.07.08... Pertama kali cubaan "berani mati" untuk membuat Aiskrim Cake... menjadi tu menjadik... tp sbb buat kek ptg tu jugak.. majlis mlm tu jugak... so aiskrim x sempat mengeras....biler potong kek... hampir roboh kek ku itu.. ....


Ini pon entry lama... majlis sambutan harijadi mak dan ayah sedara zura di JB. Masa tu zura, asben, mak and abah turun JB sbb mak sedara wat kenduri arwah utk arwah mak yah(kakak mak)... mlm tu sepupu zura wat surprise utk mak zizah dan pak sahak... kek tu sepupu tempah kat Plaza Angsana... zura ada jugak rasa kek tu... sedap sungguh... dia guna vanilla spongecake... tp krim dia ada rasa choc+coffee gitu... mmg sedap laa... pehtu.. dia salut krim dan cover dgn white choc grated... nyummyyy


Monday, 25-Aug-2008 01:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...
Black Forest Cake tempahan dari Kak Anum...


Blueberry Sponge Cake tempahan dari sedara Kak Zarida...



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net