By: Zura Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-May-2008 01:38 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...
This one is Blueberry Cotton CheeseCake.. tp dh x nmpk mana kek dia.. sbb dh ditutupi dgn "kayu balak"... .. dh x de idea camner nk deko... kastemer just request keliling kek diletakkan cokelat bola tu... adeh.. pueh jugak carik cokelat bola ni... nasib baik jumpa... tp bising En Suami ku membebel... pegi Giant semata2 beli cokelat tu...


Blueberry mengalir keluar dari celahan "kayu balak"...


Bola dh bnyk... player nyer mana???


Quote:
Maklang~ Tu ler Mak Lang... for sure bebudak berebut amik 'bola' tu...
Ieja~ Alahai ieja ku cayang... kzura pon baru je menceburi bidang nie... x pandai pon lg... kzura patutnyer join kelas baking bukan bukak kelas baking.. bukan kedekut ilmu tau..... tp mmg betol kzura x mahir lg... tp sekiranyer nk bertanya apa2 ,dipersilakan... boleh YM akak....


Monday, 12-May-2008 03:16 Email | Share | | Bookmark
TAG LAGIKkkkkkkkkkkk... !!!!!

The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog


7 FACTS ABOUT MYSELF:
1-Zura jenis yg baran.. jgn x tau... kalu drive ada driver lain yg bawak kete mcm %*@*!^&$ terus zura bunyikan hon..
2-Since ada maid kat umah ni.. zura x suka memasak kalu dia ada kat dapo... x tau laa ngape...
3-I Love cat very very much... .. bercakap dgn kucing lagik.. habit zura ape tau... suka picit tapak kaki kucing tu... xpecially anak kucing... lembut aje..
4-Everyday zura bawak bekal air nescafe O dlm termos kecik... mmg dh gian dgn nescafe O..
5-I love baking but zura x suka makan kek zura buat sendiri.. x tau ngape.. dan yg selalu menjadi mangsa ialah asben zura.. zura paksa dia rasa... hahahahaha
6-Zura just bawak kete pegi keje dan balik keje aje... kalu nk ke mana2 mmg malassssss sgt drive.. aci dak? hahahahaha...
7-Zura x senang duduk kalu x dak internet... mau giler jadiknyer... kat umah x dak internet... punch in kat opis terus aje on PC bukak fotopages sendiri dan kawan2 lain...

OK.. korang dh tahu kan fakta atau auta pasal diri zura... ... so misi seterusnyer... utk mencari fakta mangsa lain... calon-calonnyer ialah......*drum roll* :-

1- Kak nina lagik... ( http://babybatriesyia.fotopages.com )
2- EJ.. ( http://rafiqin.fotopages.com )
3- Mamafami.. ( http://mamafami.fotopages.com )
4- Kak zana... ( http://zanaz70.fotopages.com )
5- Kak Tun... ( http://boxhousestudio.fotopages.com )
6- Kak Ida... ( http://merpati66.fotopages.com )
7- Kak liza... ( http://hanieliza.fotopages.com )


Monday, 12-May-2008 01:00 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
Ini adalah tempahan dari Ina... cupcakes sempena Hari Ibu... Tema pink+putih... tp zura combinekan skit purple...


Semoga Ina berpuas hati...





Monday, 12-May-2008 00:46 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
10-5-2008 : Majlis sambutan Hari Lahir anak saudaraku, AHMAD..8 tahun. Mmg paberet anak2 sedaraku dgn Kek Cokelat.. so ku buatkan satu.. ku gandakan adunan menjadi 2 dan deconyer sekadar menyaluti dgn ganache dan cokelat parut... wahhh... mmg sekejap aje budak2 ni settlekan...


Si Ahmad ni menggemari kartun Power Rangers... ala.. malas betol lukis2 atas kek nie... ermmm.. ku servey kat kedai bakery kat sini... dan xcited jumpa patung Power Rangers yg ketot tu... so memandangkan nk cepat.. ku terus amik dan bayar.. masa majlis tu dh tamat ku lihat patung tu dok atas meja.. ku tnya.." Ahmad x nak ke patung power rangers tu... achik beli mahal tau.. ".. dia balas... "Ahmad bagi Asma' (adik bongsu dia)..."... "Naper, Ahmad x suka ke? "... ku tanye. .. Ahmad membalas... " Itu power rangers pompuan... kaler pink (sebenarnyer purple).."..

Hahahahahahaha... sorry laa Ahmad... achik nk cepat.. pakai beli aje.. lgpon achik pon x tau power ranger pompuan ke lelaki ke...


Friday, 9-May-2008 01:05 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...

Ini adalah tempahan cupcakes dari officemate zura utk bonda tercinta dia sempena Hari Ibu..






Dikesempatan ini juga, zura ingin ucapkan SELAMAT HARI IBU.. xpecially utk MAK tercinta zura.. doa anak mu.. moga dikau terus tabah menghadapai dugaan Allah ini, anakmu sentiasa berada di sisimu tika suka dan duka.. Anakmu jua tak putus2 mendoakan kesihatan dan kebahagiaan ke atas dirimu...

Mak... tiada insan lain dimuka bumi ini yang boleh menandingi kasih sayang dan belaian mu terhadap anakmu ini... Walaupon dirimu tidak lagi segagah dulu, namun anak mu ini tetap setia menjagamu sehingga Allah mengizinkan.

Dan, SELAMAT HARI IBU juga buat semua ibu2 di fotopages ini... kawan2 ku yg bergelar ibu, teruskanlah menjadi ibu yg sentiasa menyayangi anak2 dan jagalah mereka seperti intan permata.Bersyukurlah kerana diri kalian mempunyai anak2... Doakan diriku agar suatu hari nnti, dpt menjadi seorang IBU juga... insya-Allah...


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net