By: Zura Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 2-Jul-2008 09:33 Email | Share | | Bookmark

 
 
Bola-bola api... Tiru kak nina...



Wednesday, 2-Jul-2008 03:51 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...
Assalamualaikum/ Salam sejahtera kawan-kawan ku...

Lama rasanyer x update kat sini... ada jugak projek baking tp x laju... bnyk tempahan utk Cheese Tart so malas laa nk upload lagik...

Sekarang mood utk berfotopages mcm dh kurenggg.... sebab??? masalah keje... keje keje keje... x abis abis dgn masalah... Zura diberi tambahan beban tugas lagik.. giler ke hape??? Ingat aku robot???...

Perasaan??? Sedih memula bertandang dlm diri ini... Terdetik dlm hati... apa dosa aku pada KSP sehingga sanggup meletakkan semua beban ke atas ku...... kemudian datang perasaan marah... sesungguhnyer membara dlm diri ini.. Nak aje aku pegi mengadap Yang Mulia Dato' ##### utk meletupkan api dlm diri aku ni... tp aku kena tetapkan strategi... jgn main serang tanpa preparation... sediakan apa yg perlu dulu...


Arghhh.. sudahlah berbicara pasal keje... boleh giler... giler... Entry kali ni zura letakkan tempahan dari Mazni Kuantan... utk majlis pertunangan adiknya... Harap mazni suka dgn cc ni... tema kuning dan hijau.... cc di dalam adalah perasa carrot....enjoy




Wednesday, 25-Jun-2008 04:28 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 5 photos...
Tempahan dari office-mate.... blueberry dan kiwi cheese tart...

Kiwi Cheese Tart


Blueberry Cheese Tart


Thursday, 19-Jun-2008 02:31 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
Percubaan berani ku untuk mencuba buat Kek Karot... ekekekee... org lain dh lama pandai wat kek ni... zura dok intai2 je org lain buat... so kali ni memberanikan diri cuba buat...


Sepatutnyer Kek Karot perlu memakai "baju" cream cheese frosting.... tp memandangkan zura and family mmg tidak menggemari cheese so zura "bogel"kan aje kek tu... mak, abah mmg suka... zura? kureng suka laa plak... kenape ye...? entah.. x kena dgn tekak zura kot... aceli apa2 kek pun zura x gemar... maybe sbb dh hari2 dok ngadap kek... x de selera dh makan kek lagik...

opsss.. luper nk cakap.. resepi kek ni zura amik dari Kek Karot Suria.... rasanyer dh ramai yg dh tahu resepinyer... atau ada lagi yg nk zura tuliskan resepi??? angkat tangan....


Thursday, 19-Jun-2008 01:06 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 5 photos...
Ini xtvt baking zura minggu lepas... x rancak mana pon... sekadar choc cake sebijik dan instant puff berinti daging cincang...


Puff ni just simple sgt2... zura x sapu telur pon atas puff tu... sbb tu kureng menarik... tp rasa masih lg mantopppp....



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net