Want your
own Fotopage?








 


By: Zura Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-May-2009 18:15 Email | Share | | Bookmark
JOM PINDAHHHH...

UNTUK MAKLUMAN SEMUA PEMINATKU... chewaaahhh cam laa glamer sgt.. .. FOTOPAGES KU INI AKAN DITUTUP KERANA AKU SUDAH JATUH CINTA DENGAN BLOG PULAK... HAHAHAHAHA...

SO JOM SINGGAH SINI... --> http://azurarahman.blogspot.com


Sunday, 19-Apr-2009 02:21 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
Choc Cupcakes... tempahan dari Dayana... masih menuntut di Jepun tapi masih ingin membuat surprise utk besday ayahnya... Adik Dayana, Dura.. study kt UIA Kuantan... ayah mereka akan amik Dura utk balik kg sbb Dura dh cuti sem 3 bulan... so diorg ni plan nk wat surprise kat ayah diaorg masa ayahnya pickup Dura di UIA... harap Dayana n Dura suka cupcakes tu... utk Dayana... ni ada a few photo yg kzura amik utk tatapan Dayana... walaupon Dayana jauh nunnnnnn di negara terbit matahari.. tp masih ingat besday ayah dia.. anak solehah Dayana ni.. aminnn..





Quote:
Kak Yatie - Selamat belajar Mendeco ye... pasni zura lak nk dtg menuntut dgn kak tie lah... boley???

Hana - Hai Hana... sudi singgah fp buruk zura nie... .. Kuantan kt Jln Gambang... Hana bese ke area Kuantan?

Kak Yatie - Xde malatopnyer kak tie... deco zura semua simple2.. roses pon x reti lg wat.. BC pon x brape lulus lg konsistensi dia...


Sunday, 19-Apr-2009 01:52 Email | Share | | Bookmark

Sebelum...
Selepas...
3 dara pingitan...
View all 5 photos...
Aku dan kawan2 opis buat majlis Pot Luck utk budak2 praktikal kt department kami... Nurul,Ira dan Anum... diorg ni student KSP jugak... tp wat praktikal kt sini je... bertuah laa depa praktikal sini sbb kami sayangkan depa.. siap buatkan makan2 utk depa.. b4 this kami x tergerak hati lak nk sambut perpisahan budak praktikal.. tp dgn depa ni... kami sepakat nk buat.. sebab pa? nk tau... depa ni rajin sgt2 tlg kami dari awal praktikal sampai laa last.... so sebagai membalas jasa baik depa.. kami buat laa pot luck ala kadar ja... geng2 kami bkan ramai... jadik laaaa nooo..

Pot luck ni buat hari Jumaat lepas, 17hb April 2009.... ni laa sedikit sebanyak gambo yg aku sempat snap... yg bnyk snap bebudak tu... aku x amik lg dari depa... selasa depa ada paper.. leh laa mntk gambo2 lain.. nnti aku update lagik...

Ni kek yg aku bawak... simple aje... vanilla sponge cake.. layer with blueberry and coating with fresh cream.. tu jaa...hangpa tau saper plg bnyk melantak kek aku nie? sapa lagik.. anak dara 3 org tu laaa... ... aku x kisah sbb mmg buat utk depa pon...



Cebisan terakhir tu pon dh di belasah oleh budak2 tu... ganazzz bebudak nie...


Haaa.. ni laa budak2 yg aku maksudkan tu... comel kan.. plg comel bdk praktikal aku... kanannnnnnn sekali.... cenyum skit Nuyullll...



Aku join-venture dgn Ct zu buat soto... dan aku wat kek sebijik..


Hadirin sekalian... ini laa finalis2 KSP Next Top Model 2009....


Thursday, 9-Apr-2009 10:59 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 12 photos...
Repeat order dari ina.. choc cupcakes 9pcs.. kata Ina.. adik dia punyer... Just a simple decoration... sekadar menulis nama di atas cupcakes..dgn sedikit taburan manik dan mini choc chip...

Ina.. harap ina puas hati.. thanks sudi order dgn kzura...enjoyyyy...



ini lebihan adunan ku letak dlm solo cup... aritu beli solo cup 250pcs utk hantaran pertunangan adik ku... tp solop cup ni x leh terima semua resepi.. asyik lekang aje... tp resepi zura guna ni.. alhamdulillah x lekang... ku taruk potongan choc bar kt center cupcakes tu... choc tu ada biskut dan caramel... nyum nyum





Quote:
lieza-ooo.. mesti asben liza askar kt kem t u kan? zura dok tmn sepakat kat jln gambang.. leh laa try tepung ready mix lieza...
Zai-Thanks zai... cihat ke?... baby dlm peyut sihat?... ekekeke...
Elly-cute? cam tuan dia kot.. kui kui kui
Ina-Alhamdulillah ina... thanks sudi order... kem salam kat adik erk..


Tuesday, 24-Mar-2009 15:29 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...
Ni cubaan kali pertama aku menggunakan edible image di atas kek... risau jugak takut x menjadi sbb x sempat nk study dgn mana2 sifoo... tp alhamdullillah... berjaya juga akhirnya walaupon tidak laa sekemas dan secantik mana..

Ini adalah Kek Tiramisu tempahan dari Ma, salah seorang pensyarah kat opis nie.. Ma,kzura harap Ma berpuas hati ye... katanya untuk sambutan harijadi anak dia.. Najla...

Sayangku Najla.. semoga cepat besar dan jadik anak solehah ye...





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net